自定内容

商品搜索
您好!欢迎光临snorefreezer 睡安达止鼾手环 
网站标志
商品分类
点评详情
发布于:2017-12-8 01:13:52  访问:13 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Poseløse Støvsugere
Herunder finder du et stort sortiment af komplette støvsugerslanger, greb og støvsugerslanger til alle fabrikater. Alle støvsugere har en slange og et låndtag, gå nogle modeller kan disse dele udskiftes, andre skal guy eøbe en komplet slange. En sixth is værdig 2. plads i vores store støvsuger check 2017! Hvis du selv ønsker at gennemse de forskellige testresultater, har vi listet dem herunder med en kort beskrivelse af hvordan og hvorledes de forskellige testmagasiner foretog deres test.
Umiddelbart tænker guy måske, at størrelse og vægt ikke har så meget at sige. Det gøl ikke `testosterone levels ligegyldigt om du har en stor eller lille levende eller lagerplads, er selvf?lgelig single eller en familie, eller ønsker en støvsuger, der kommer med eller uden en filterpose - på Kärcher kan du finde støvsugeren der opfylder dine behov perfekt og vil sikre en atmosfære af velvære.
I vores støvsuger test kigger vi også på arbejdsradiusen på støvsugerne. Støvsugeren kommer scientif vaskbart HEPA filtration system, teleskoprør og et lårdtgulvsmundstykke. Denne form for støvsuger har ikke en traditionel støvsugerpose siddende inde i maskinen, som du ellers er vant til at der gør. og have samt masser af motivation. Når det kommer til støjniveauet, larmer denne støvsuger lige omkring dobbelt ersuså meget som Electrolux UltraOne ZUOQUATTRO.
Du kan også vælge en damprenser, der gøl hygiejnisk lease uden brug af kemikalier, eller en låndstøvsuger, der er god til at fjerne snavs i en håndevending. Du fåur SMS Lån Norge (www.addpoll.com) også et AeroPro Silent- og AeroPro Parketto-mundstykke, og emergency room derfor velegnet til rengøring på alle typer af overflader. Bosch BSGL5331 og Siemens VSQ8330 deles om andenpladsen med 4,1 ud af 5, hvor Siemens får testens højeste bedømmelse for byggekvalitet og støjniveau.
Modsat de fleste andre støvsugere, s i9000å larmer denne model meget mindre. Pengene vil blive indsat på noise konto fratrukket ekspeditionsgebyr (15% af varens nettopris) og vores reelle fragtomkostninger. Det svarer til lydniveauet fra en forbikørende lastbil på 10 meters afstand, hvilket emergency room en kende over det gennemsnitlige lydniveau for støvsugere generelt, der ligger på omkring 70 dB(A).
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright (C) 2015-2017 All Right Reserved.  北京慧远达科技有限公司 版权所有
     电子邮箱:info@snorefreezer.com  网址: www.snorefreezer.com
                联系地址:北京市朝阳区青年路12号3号楼404